Specialiserad
tandvård

Vi hjälper dig med tandreglering, tandblekning och skalfasader med mera.

Gå till sidan för allmän tandvård

Specialiserad
tandvård

Vi hjälper dig med tandreglering, tandblekning och skalfasader med mera.

Gå till sidan för allmän tandvård

Våga visa tänderna

Här nedan finner du några av de behandlingar vi utför:

Bra process, bra resultat

För att uppnå en framgångsrik behandling krävs goda kunskaper, lyhörd kommunikation, kliniska färdigheter samt sunda värderingar. Vår ambition är att sträva efter detta för att du som patient ska bli nöjd, där noggrannhet är nyckeln till ett optimalt resultat.

Finansiering

Om man vill nå ett perfekt estetiskt resultat, kräver det mer tid och kunskap. Varje människa är unik, och varje behandlingsförslag likaså. Välkommen att boka tid för konsultation så skräddarsyr vi en behandling som passar just dig.

Experter på tandvård

Det är svårt att veta vilken behandling som passar just dig. Därför är det viktigt att du bokar en  konsultation för att hitta rätt behandling för just dig.

Vi erbjuder tandvård med omtanke och trevlig atmosfär. Dessutom arbetar vi med det allra senaste inom dental teknologi. Samtliga medarbetare genomgår kontinuerlig fortbildning, allt för att du ska känna dig trygg hos oss.

Vad kostar det?

Om man vill nå ett perfekt estetiskt resultat, kräver det mer tid och kunskap. Våra patienter förstår att ökad insats kräver en ökad kostnad. Men de allra flesta av oss lever inom en budgetram där mycket ska få plats.

Låt oss räkna på din behandling så har du möjlighet att se till att den får plats i din budget.

Du har alltid rätt till ett skriftligt kostnadsförslag innan behandlingen påbörjas.

Varmt välkommen att boka tid för konsultation!

Tandställningen som tandreglerar nästan osynligt

Invisalign består av ett antal nästan osynliga, avtagbara skenor som reglerar dina tänder efter dina önskemål och förutsättningar.

Skalfasader

En skalfasad är ett tunt skal i porslin som sätts fast på tandytan.

Läs mer här